El Mallolis organitza una xerrada amb els treballadors en lluita subcontractats per Movistar

L’Espai Autogestionat Mallolis ha convidat a un dels treballadors subcontractats per Movistar que reivindiquen unes millors condicions laborals. 

Imatge de la xerrada // Mallolis

Imatge de la xerrada // Mallolis

José Llerena, que forma part del col·lectiu Correscales, els treballadors subcontractats per Movistar que reclamen millors condicions laborals, ha protagonitzat un acte a l’Espai Autogestionat Mallolis, on ha pogut expressar la seva situació laboral.

El convidat ha denunciat la “injustícia laboral, la falta de drets i la penosa situació i condicions” que tenen les persones subcontractades per aquesta empresa, segons indiquen els organitzadors de l’acte a través d’un comunicat. Llerena ha explicat en primera persona com els treballadors s’han organitzat creant el Correscales, una gran marxa de 800 kilòmetres de distància en una setmana que va denunciar la situació i que va finalitzar el passat mes de febrer amb una manifestació a Barcelona. Abans d’aquesta gran mobilització, un total de 473 tècnics ja van estar 74 dies sense treballar ni cobrar per denunciar aquests fets. De fet, la situació dels subcontractats de Movistar també va ser visible a Molins de Rei.

Llerena, qui ha estat “acomiadat, readmès per judici i tornat a acomiadar per la seva defensa dels drets laborals”, ha resumit la situació de vulnerabilitat que pateixen aquests treballadors i ha comparat la situació amb la que viuen les treballadores de la neteja de les grans cadenes d’hotels. Per acabar, Llerena ha opinat que “la lluita no ha acabat” i que la conscienciació és l’impuls que fa falta per aconseguir els drets bàsics.

 

  • dclosa

    El mantenimiento actual de las redes de telefonía en España y en especial Molins de Rei , está en manos de ecuatorianos , y que para muestra un botón, y lo nunca visto, por desidia de inspección Telefónica y corrupción del Ministerio de Industria, dejan las cajas de derivación de la calle abiertas o sin tapa para que entre agua y así haya más averías, que luego pagaremos en nuestro recibo de tarifa de red. Mal vamos si los asistentes a esta reunión en Mallolis , con sujetos tipo Silva, (Podemos) tengan que solucionar el problema de Telefonica si no han pegado en su vida un palo al agua….