El CN Molins de Rei és a només una victòria de la promoció

Els molinencs tenen tres oportunitats per segellar la promoció o l’ascens directe a la màxima categoria del waterpolo estatal. 

Imatge d'un partit els molinencs // CN Molins de Rei

Imatge d’un partit els molinencs // CN Molins de Rei

Amb un peu a Divisió d’Honor. Així es troba l’absolut de waterpolo del Club Natació Molins de Rei després de guanyar al Concepción per 9 a 4. A falta de tres partits de lliga, els homes entrenats per Sergi Pedrerol només necessiten una victòria per assegurar-se jugar la promoció d’ascens a la màxima categoria del waterpolo estatal, que significaria un èxit extraordinari.

A més, el Molins també té moltes opcions d’aconseguir el títol de lliga i pujar de categoria de forma directe. Té dos punts d’avantatge sobre el segon classificat i sis sobre el tercer. La pròxima jornada visiten la piscina del Moscardó, el cuer de la Primera Divisió, que ja ha baixat a Segona. Les dues últimes jornades es disputaran a la Piscina Municipal, on l’equip ho ha guanyat tot aquesta temporada.

 

Recomanacions personalitzades