“Impulsant el Canvi” proposa una secretaria de municipalisme a Podem

Una xerrada a la Federació Obrera reuneix diferents regidors de Podemos, el diputat Raimundo Viejo la senadora Celia Cánovas. 

Ana Aroca, regidora de Molins Camina, durant la seva intervenció // Cedida

Ana Aroca, regidora de Molins Camina, durant la seva intervenció // Cedida

La plataforma “Impulsant el Canvi, A Catalunya Podem”, vinculada a Podem, s’ha reunit el passat 7 d’abril a la Federació Obrera de Molins de Rei per fer la xerrada titulada” Municipalisme: regidors i regidores del canvi”.

Regidors d’arreu de Catalunya han participat, juntament amb el diputat al Congrés, Raimundo Viejo, i la senadora, Celia Cánovas. Tots dos han valorat el vincle entre el municipalisme i l’actual moment polític.

Els regidors han aprofitat la jornada per valorar els primers mesos en els respectius Ajuntaments i han coincidit en la necessitat de “reorganitzar” Podem apostant per la creació d’una “secretaria de municipalisme”, segons informen a través d’un comunicat. Aquesta secretaria serviria per assessorar els regidors dels municipis i els responsables dels Consells Ciutadans allá on no hi ha regidors.

La jornada també ha servit per acordar crear un registre de regidors i un xat amb tots els regidors i el responsable d’àrea, per així estar en constant comunicació, entre altres iniciatives. L’acte, que ha comptat amb servei de guarderia, s’ha finalitzat amb el llançament d’avions morats, com a símbol de l’impuls que vol fer la plataforma “Impulsant el Canvi”.

Recomanacions personalitzades