Unanimitat política i social contra l’acord entre la UE i Turquia sobre els refugiats

El ple municipal del mes de març aprova per unanimitat una moció en contra de l’acord entre la UE i Turquia sobre els refugiats. Minuts abans es va fer una concentració a la plaça de l’Ajuntament.

Imatge de la concentració  // Molins de Rei Acull

Imatge de la concentració // Molins de Rei Acull

A dins i fora de les institucions. Molins de Rei clama contra l’acord sobre els refugiats entre la Unió Europea i Turquia, que ha generat rebuig arreu.

Dijous 31 de març el ple municipal va aprovar, per unanimitat entre totes les forces polítiques, una moció que rebutja de manera frontal l’acord. Tots els partits presents a la sala (CDC, PSC, CUP, ERC, Molins Camina i Iniciativa-MES) i el regidor no adscrit Francisco García, es van postular en contra d’un pacte que vulnera els drets humans dels refugiats.

El rebuig no només es va mostrar a través del consistori. Minuts abans, a la plaça de l’Ajuntament, desenes de persones convocades pel moviment Molins de Rei Acull es van concentrar per mostrar el seu desacord amb el pacte.

Recomanacions personalitzades