L’Audiència Nacional investiga Molins de Rei per donar suport a la declaració independentista

El municipi se suma a la llarga llista d’investigats per l’Audiència Nacional per aprovar una moció a favor de la declaració independentista del Parlament de Catalunya. 

L'Ajuntament de Molins de Rei en una foto d'arxiu // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei en una foto d’arxiu // Jose Polo

L’Audiència Nacional està investigant l’Ajuntament de Molins de Rei per aprovar una moció el novembre de 2015 on s’expressava el suport a la declaració independentista del Parlament de Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra han demanat el consistori tota la informació possible sobre l’aprovació de la moció, l’acta del ple i les possibles gravacions del moment del debat.

La mateixa situació s’ha repetit en molts dels 280 municipis que van fer el mateix gest. Al Baix Llobregat també s’està investigant a Begues, Olesa de Montserrat o Sant Climent de Llobregat.

L’Ajuntament de Molins de Rei ja ha facilitat tota la informació demanada als Mossos d’Esquadra.

La CUP critica donar la informació sense avisar

A través de les xarxes socials, el principal partit de l’oposició, la CUP, ha criticat el gest de l’Ajuntament de facilitar tota la informació als Mossos d’Esquadra sense avisar. “Com a CUP denunciem que l’alcalde Joan Ramon Casals ja hagi compartit tota la informació requerida per l’Audiència Nacional abans d’avisar i sense consultar a la resta de partits que vam secundar la declaració ni a la societat civil”, afirmen des de la formació anticapitalista.

Recomanacions personalitzades