Mor Casimir Boy, alcalde de Molins de Rei entre 1987 i 1991

L’Ajuntament de Molins de Rei ha decretat dos dies de dol després de la mort de Casimir Boy, qui va ser alcalde del municipi entre 1987 i 1991. 

Casimir Boy // ERC Sant Pere de Ribes

Casimir Boy // ERC Sant Pere de Ribes

Ha mort Casimir Boy i Nuñez, alcalde de Molins de Rei entre 1987 i 1991, a l’edat de 63 anys, víctima d’una llarga malaltia. L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial i les banderes del consistori ja onegen a mig pal.

Boy es va estrenar en la política l’any 1983 com a cap de llista del PSC. En les seves primeres eleccions municipals va ser escollit regidor i va assumir la regidoria d’Ensenyament, a més de la tinença d’alcaldia.

L’any 1987 es va tornar a presentar i va ser nomenat alcalde de Molins de Rei, càrrec que va exercir fins al 1991. També va ocupar les regidories d’Urbanisme, Promoció Econòmica, Fira de la Candelera, Cultura i Joventut. Ja sense l’alcaldia, Boy va continuar com a regidor fins a l’estiu de 1996.

Més endavant, l’any 2004, va deixar el PSC per vincular-se a ERC. Sota les sigles republicanes, va ser el número dos de la llista a les eleccions municipals de Sant Pere de Ribes l’any 2011. També va ser un dels fundadors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).