El Club Bàsquet Molins de Rei organitza el primer campus de perfeccionament

L’entitat dedicada al món del bàsquet ha comptat amb la col·laboració de prestigiosos entrenadors d’equips com el FC Barcelona. S’inscriuen 50 infants amb l’objectiu de perfeccionar la seva tècnica.

Per primera vegada, el Club Bàsquet Molins de Rei ha organitzat un campus de perfeccionament coincidint amb la Setmana Santa. Entre el 21 i 23 de març un total de 50 nois i noies d’entre 8 i 14 anys, alguns vinguts d’arreu del Baix Llobregat, han participat d’una activitat intensa.

S’hi han implicat fins a 11 tècnics i alguns dels entrenadors com Rubén Muñoz o Oscar de Paula han vingut de clubs tan importants com el Futbol Club Barcelona, que a més d’ensenyar tècniques i trucs als jugadors molinencs, també han format els tècnics del municipi. Cada jugador ha acumulat un total de 20 hores de treball enfocat al perfeccionament.

S’ha fet ús de materials audiovisuals i els joves han pogut posar en pràctica tots els coneixements que han anat aprenent al mateix temps que feien amistat amb els companys.

Recomanacions personalitzades