L’artista molinenca Isabel Ribas sacseja consciències amb l’exposició “Migracions”

Fins el 31 de març es pot veure al centre cívic Pere Pruna de Barcelona l’exposició Migracions, realitzada pel col·lectiu d’artistes Ainde Art, del qual la molinenca Isabel Ribas en forma part. Les pintures pretenen fer reflexionar l’espectador sobre aquest tema tant d’actualitat darrerament.

Vista de general de la sala d'exposicions, durant la presentació de Migracions // Marc PT

Vista de general de la sala d’exposicions, durant la presentació de Migracions // Marc PT

Una obra d’art que et permet reflexionar sobre un drama social que, malauradament, és notícia pràcticament cada dia. Aquest és l’objectiu de l’exposició Migracions que l’artista molinenca Isabel Ribas ha estrenat, i que fins a finals de mes es pot veure al centre cívic Pere Prunera de Barcelona. Mitjançant la tècnica mixta, l’oli sobre paper, l’aquarel·la, les fotografies i la fotocomposició digital, l’exposició pretén visibilitzar i sensibilitzar els fenomens migratoris.

Isabel Ribas, conjuntament amb el mateix col·lectiu d’artistes, ja va assaborir l’èxit amb la seva darrera exposició Mirades d’Àfrica, que en aquest cas mostrava diversos passatges agredolços que suposen el dia a dia en el bast continent africà.