Susagna Tubau guanya el Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda

Tubau és professora de la Universitat Autònoma de Barcelona experta en sintaxi i s’ha endut el primer premi de la 22ª edició del Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda que organitza l’Ajuntament de Molins de Rei. En aquesta 22ª edició s’han rebut un total de 73 obres.

Tubau recollint el premi, amb l'alcalde Joan Ramon Casals i el primer tinent d'alcalde Xavi Paz, presidint la cerimònia // Ajuntament de Molins de Rei

Tubau recollint el premi, amb l’alcalde Joan Ramon Casals i el primer tinent d’alcalde Xavi Paz, presidint la cerimònia // Ajuntament de Molins de Rei

Amb la seva obra La visita la manlleuenca Susagna Tubau ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda, organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei. El segon premi ha estat per Cants de foc i anhel, de Rosa Pons, i el tercer per L’argumentador, de Montserrat Alay. L’acte estava inclòs dins dels actes reivindicatius del 8 de març.

Enguany el programa de commemoració Dia Internacional de les Dones ha inclòs una quinzena d’actes diferents que han tingut lloc durant dos mesos. Les activitats van arrencar el 22 de febrer amb l’exposició 15 imatges per pensar, instal·lada a la Federació Obrera, i acabaran amb l’espectacle familiar Victor Català, la senyoreta de l’Escala que es representarà a La Peni el 17 d’abril.