L’Orgull de Baix busca fer-se realitat mitjançant Verkami

El documental “El pati del darrere” es vol convertir en una web interactiva a través del micromecenatge de la gent del Baix Llobregat. 

Captura de la web que es vol fer // Orgull de Baix

Captura de la web que es vol fer // Orgull de Baix

L’equip del documental “El pati del darrere”, estrenat al programa Sense Ficció de TV3 i que retrata el Baix Llobregat i, especialment, el Parc Agrari, vol fer el salt per convertir-se en una “pàgina web interactiva”. El nou projecte s’anomena “Orgull de Baix” i, per fer-ho possible, han iniciat una campanya de micromecentatge a través de la plataforma Verkami.

L’objectiu del projecte és “reivindicar el valor d’aquest territori per a l’equilibri i la sostenibilitat de la vida de gairebé 5 milions de persones que transiten diàriament per l’àrea metropolitana”. L’Orgull de Baix vol convertir-se en el “gran espai interactiu del Baix Llobregat” amb una plataforma web multiplataforma que “connectarà les històries i els personatges amb la geografia de la comarca”, segons expliquen els seus responsables.

Entre altres novetats, la web oferirà un mapa 3D on es podrà navegar i explorar el paisatge que estarà connectat al mateix documental. D’aquesta manera, les històries explicades a la televisió tenen una segona vida. A més, s’afegiran altres elements com retrats de les explotacions agrícoles i els pagesos que en donen vida o imatges històriques.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *