Inaugurat el tram recuperat de la Riera de Vallvidrera que enllaça amb el camí del riu

Amb una mica de retard s’ha inaugurat el tram de la Riera de Vallvidrera que Ajuntament i AMB han recuperat per al seu ús social. Tot i que de moment presenta un aspecte àrid, s’hi ha plantat vegetació autòctona i permet unir la ciutat amb el camí del riu de manera més segura i natural.

El tram recuperat de la riera de Vallvidrera // Ajuntament de Molins de Rei

El tram recuperat de la riera de Vallvidrera // Ajuntament de Molins de Rei

L’abandonada riera de Vallvidrera, al seu pas pel límit del barri de la Granja, ha estat finalment rehabilitada, i s’hi ha construït un passeig que permetrà als veïns passejar-hi fins a arribar al camí del riu Llobregat sense creuar carreteres.

L’espai ocupa uns 5.000 metres quadrats, i tot i que ara presenta un aspecte una mica fred, s’han plantat més d’un miler d’exemplars de gramínies, arbustos i arbres autòctons. També s’han instal·lat diferents elements de mobiliari urbà per facilitar l’ús ciutadà de l’espai.

Els treballs han costat uns 60.000 euros, íntegrament finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’Ajuntament completa així un dels treballs que tenia previstos en aquest mandat, i ara ha de continuar per tal d’acabar tot el camí del riu, tal com s’ha compromès en reiterades ocasions. De moment, Molins de Rei ha guanyat un nou espai natural.

 

Recomanacions personalitzades