Els Matossers estrenen local social

La nova seu social de la colla castellera de Molins de Rei, els Matossers, està situada al passeig de la Pau. S’ha inaugurat amb la celebració de la 1a Diada del Local, primera actuació de la temporada. 

La canalla de Matossers descobrint el nou local // Matossers

La canalla de Matossers descobrint el nou local // Matossers

Nova temporada i nou local social. Els Matossers, la colla castellera de Molins de Rei, han inaugurat el passat dissabte 12 de març la seva nova llar, situada al Passeig de la Pau. I no hi ha millor manera d’estrenar una nova seu que fent castells. És per això que els molinencs han creat, donant el tret d’inici a la temporada, la 1a Diada del Local, celebrada al pati de la Federació Obrera, pròxim al nou local.

L’actuació ha comptat amb la companyia dels Castellers de Sant Feliu, colla convidada per a l’ocasió. Ha estat l’estrena del nou cap de colla, David Fernández, i del nou equip tècnic. S’han fet dos pilars simultanis, un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un 4 de 6. Tots els castells s’han forjat de forma ferma i segura, tot i que hi havia noves peces al tronc.

La presidenta de la colla, Yolanda Fernández, ha assegurat durant el discurs d’inauguració que la colla ha “crescut” al mateix temps que “l’activitat social” i per aquest motiu s’ha pensat a “fer aquest canvi de local”, deixant enrere l’entranyable seu del barri del Canal.

“A partir d’ara li hem de donar vida i continuar-lo emplenant dels nostres èxits castellers i de les nostres històries de vida”, s’ha proposat Fernández. Després del discurs de la presidenta s’han fet els parlaments de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i el primer tinent i regidor de Cultura, Xavi Paz. La pròxima cita dels marró argila serà el 10 d’abril a Begues