DentistesdMolins, la nova clínica dental de Molins de Rei per a la família

Neix una nova clínica dental, DentistesdMolins, que treballa totes les especialitats del sector per oferir un servei personalitzat. Amb una sala exclusiva i ambientada per a infants, el nou projecte s’enfoca a vetllar de la salut bucodental de tota la família. Són a l’avinguda València número 35 i la primera visita és gratuïta. 

DentistesdMolins Viu Molins de Rei març 2016 (3)

DentistesdMolins Viu Molins de Rei març 2016 (1)Amb l’objectiu de cuidar de la salut dental de tota la família, neix una nova clínica dental a Molins de Rei: DentistesdMolins. Tenen una clara vocació d’atendre amb dedicació tots els pacients mitjançant la qualitat en el servei, el respecte i l’ètica per a la satisfacció personal de tothom. I és que la salut bucodental és molt important i un somriure perfecte reflecteix salut i benestar.

DentistesdMolins és una clínica integral preparada per treballar amb totes les especialitats del sector. D’aquesta manera poden oferir una atenció personalitzada als seus clients en odontopediatria, ortodòncia, periodòncia, endodòncia, cirurgia, implants i pròtesis. Treballen amb les principals mútues.

A més, DentistesdMolins vol arribar a tota la família. És per això que els infants poden gaudir d’una sala de jocs i una consulta exclusivament per a ells, ambientada a tot detall perquè se sentin còmodes. Entre els serveis oferts també es pot trobar un espai dedicat a l’educació dels petits sobre la importància de cuidar de la salut bucodental. Uns bons hàbits adquirits durant la infància ho fan tot molt més fàcil.

Altres serveis de DentistesdMolins són la creació de protectors bucals per a diferents esports, l’atenció als trastorns ATM (articulars) o el bruxisme, l’acció inconscient d’estrènyer les dents. També es fan serveis d’ortodòncia invisible (INVISALIGN).  Amb la col·laboració d’un anestesista, a la nova clínica estan capacitats per tractar pacients amb temor o ansietat, aplicant la sedació conscient.

Professionals amb experiència

Tot i que la clínica és nova a Molins de Rei, els professionals de DentistesdMolins tenen molts anys d’experiència en el sector. Les pròtesis són fabricades pel Laboratori Rationaldent, amb més de 15 d’anys d’experiència en el sector al municipi, fabricant prótesis fixes i implantosoportades. El laboratori està dotat amb les últimes tecnologies en CadCam per a la fabricació de pròtesis, com poden ser les facetes de porcelana, implants, pròtesis fixes…

DentistesdMolins també fa poble i país, i sempre que és possible treballa amb proveïdors locals. Per exemple, el logo va ser ideat per l’equip de DösDisseny, l’elegant sinalética per RotulCenter i les obres de reforma del centre van ser fetes per Nejoma Interiors. L’imprenta també es molinenca i el suport informàtic d’Inforsem. Una clínica del poble i per al poble.

Oferta d’obertura

Situat a l’avinguda València número 35, DentistesdMolins té una promoció d’obertura dels serveis: la primera visita serà sense càrrec i el pressupost sense compromís. A més, i fins el 15 d’abril, ofereixen un descompte del 10% en els pressupostos.

Tanmateix, en la clínica està exposada una brillant exposició fotogràfica titulada Tanzània, de la fotògrafa Berta Barnils.

Els pots seguir a Facebook a www.facebook.com/dentistesdmolins

 

 

Recomanacions personalitzades