Filagarsa aconsegueix el premi de l’espectador a Santa Perpètua

Amb l’obra Kbarret, el grup de teatre amateur Filagarsa suma el Premi Espectador de la Mostra de Teatre Amateur de Santa Perpètua de la Mogoda. 

Els actors i actrius han assajat a diari durant les últimes setmanes com es pot veure a la fotografia // David Guerrero

Imatge d’un assaig de Kbarret // Arxiu — David Guerrero

Nou èxit del grup de teatre amateur de Molins de Rei Filagarsa amb la seva última obra, Kbarret. El passat cap de setmana, en la Mostra de Teatre Amateur de Santa Perpètua de la Mogoda, els molinencs han aconseguit el Premi Espectador.

Amb una puntuació de 9’32, Kbarret ha estat considerada la millor obra per part del públic de la mostra. És la segona vegada que Filagarsa aconsegueix aquest premi. La primera va ser ara fa dos anys amb l’obra Ménage a Trois.