El Club Judo Molins de Rei participa en diferents competicions

Els judoques de Molins de Rei han competit en diferents punts de la geografia catalana aconseguint bons resultats i evolucionant en el seu esport.  

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Gran tournée la del Club Judo Molins de Rei durant les darreres setmanes, que els va portar a competir en diferents punts de la geografia catalana. En una competició destinada a iniciar els alumnes, els molinencs van participar en la primera I Trobada de la Lliga Judo Cracks organitzada pel Club d’Olèrdola. Aquí es van emportar fins a Molins de Rei un total de 10 bronzes (César Conde, Ivan Blanco, Iker Busto, Iker Campos, Pau García, Inés Romero, Biel Blázquez, Biel Molina, Alvaro Moreno i Lucía Moreno), 4 argents (Xènia Caballero, Ruth Mallen, Marín Conde i Alejandro Ramos) i 7 ors (Danh Thai, Ariadna Busto, Víctor Espinosa, Lorena Caballero, Hermes Saldeña, Éric Mérida i Marta Castillón).

Setmanes abans, a finals de febrer, van ser convidats a participar en la II Copa Infantil Masculina organitzada pel Club Tomodachi, que en japonès significa amics del judo. En un ambient on va regnar l’amistat per davant de la competició, els de Molins de Rei van aconseguir un bronze de Marc Márquez i tres ors de David González, Marcos Moral i Pau Pavón.

A principis d’any, el Club Judo Molins de Rei també va participar en la Supercopa d’Espanya celebrada a Tortosa amb esportistes de tot l’estat. En una jornada marcada per un gran nivell, Pau Pavón va aconseguir una meritòria cinquena posició en la categoria de menys de 66 kg.

També es va participar en la Trobada de Germanó Tao, organitzada pels mestres Diego Fernández i Antonio Giménez del Club Gimnàs Tao de l’Hospitalet de Llobregat. Va ser una trobada amb gran participació.

Per últim el Club Judo Molins de Rei també va demostrar capacitat d’organització d’esdeveniments realitzant el VI Torneig Judo de Molins de Rei memorial Jigoro Kano, amb participació de clubs d’Andorra, Castelldefels, Manera, Moia i Hospitalet, entre altres poblacions. Un total de 329 alumnes van demostrar les habilitats apreses als seus respectius clubs.