Pas endavant del bàsquet cap a la permanència i del volei cap a l’ascens

Consulta els resultats del cap de setmana esportiu a Molins de Rei. 

Futbol

Molins de Rei CF 1-2 UE Papiol: Els homes de Joan Garcia deixen escapar un tren per retallar distàncies amb les posicions de promoció.


[femení] Santa Eugènia 2-5 Molins de Rei CF: Les noies de Carles Tregón aconsegueixen una victòria a domicili amb més complicacions que les que indica el resultat.

[femení] Sant Vicenç Vicentí 2-1 Atlètic Incresa: Derrota de les del barri del Canal al camp d’un equip de la part baixa de Segona Catalana.

Bàsquet

Consulta el dia a dia de l'esport de Molins de Rei al Twitter d'Esports del Viu: @EsportsViu

Consulta el dia a dia de l’esport de Molins de Rei al Twitter d’Esports del Viu: @EsportsViu

Cèltic Bàsquet Molins 56-47 Lluisos de Gràcia: Gran pas endavant de l’equip de Jesús Fernández aconseguint una victòria al Poliesportiu Municipal contra un dels equips capdavanters de Copa Catalunya.

[femení] Cèltic Bàsquet Molins 46-50 Barça “B”: Les entrenades per Juan Couto cauen de quatre contra un rival directe de la part alta de classificació.

Futbol Sala

AECS l’Hospitalet 5-1 CFS Molins 99: Els homes de Chema Redondo perden en la complicada pista de l’AECS de l’Hospitalet.

Volei

Viladecans 0-3 AE Molins: Les molinenques continuen guanyant partits en la fase d’ascens i de moment semblen imparables.

Handbol

CE Molins de Rei 31-34 Sabadell Handbol: Els molinencs no poden amb un dels equips capdavanters de la classificació.

Recomanacions personalitzades