Marcos Ruiz bat quatre rècords d’Espanya per aconseguir la segona posició en la Copa del Mediterrani

L’aixecador molinenc Marcos Ruiz fa una gran actuació en la Copa del Mediterrani d’halterofília superant quatre rècords d’Espanya i aconseguint la segona posició de la classificació general de la seva categoria. 

Marcos Ruiz després de la competició // cedida pel CH Molins de Rei

Marcos Ruiz després de la competició // cedida pel CH Molins de Rei

Gran forma de començar l’any la de l’aixecador molinenc Marcos Ruiz. En la Copa del Mediterrani disputada a A Coruña (Galícia) que ha reunit el millor de l’halterofília de diferents països ha aconseguit una més que meritòria segona posició en la classificació general de la seva categoria, la júnior de més de 105 kg.

Tot i que Ruiz està centrat a preparar el Campionat del Món Júnior i ha estat treballant més la tècnica que la força últimament, el molinenc ha superat quatre rècords d’Espanya en terres gallegues. En el seu primer intent en arrencada ha aconseguit aixecar 156 kg, superant la marca de 155,5 kg que Oscar Rodríguez ostentava des de l’any 1998. No s’ha conformat amb això i, en el segon intent, s’ha superat a si mateix amb 162 kg. Extraordinari.

Els altres dos records superats per Ruiz han estat en dos temps amb 191 kg i en el total olímpic, amb 353 kg. Feia gairebé 20 anys que no es veia un potencial d’aquest tipus en l’halterofília espanyola. El resident a la Blume de Madrid es confirma, una vegada més, com una de les grans esperances d’aquest esport en l’àmbit estatal.

Vídeo del record en dos temps

Vídeo del record en arrencada

Recomanacions personalitzades