La campanya Ni Un Plat Buit! recull 1.372 quilos d’aliments tot i el mal temps

Les entitats d’educació en el lleure de Molins de Rei tornen a organitzar el Ni Un Plat Buit!, que s’apropa als 1.400 quilos d’aliments tot i el mal temps que ha fet el dia de l’activitat. 

Un grup de joves organitzant la recollida // Jessica Revestido

Un grup de joves organitzant la recollida // Jessica Revestido

1.372 quilos d’aliments, aquesta és la xifra aconseguida en la setena edició de la campanya solidària Ni Un Plat Buit! Tot i el mal temps que ha fet el dia de la recollida, dissabte 27 de febrer, l’organització torna a aconseguir una bona quantitat d’aliments que aniran als més necessitats de Molins de Rei.

La campanya ha estat impulsada per l’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai Agrupa, l’Esplai Spai, Creu Roja Baix Llobregat Centre i Càritas amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Dels 1372 quilos de menjar, 228 s’han recollit a les escoles i els 1.444 restants han estat donacions de particulars.

  • dclosa

    Penosa y denigrante una sociedad tercermundista como la nuestra, que tiene que recurrir a la caridad cristiana en vez de denunciar abiertamente la política de las administraciones y de sus dirigentes para que administren bien los impuestos a los que nos tienen sometidos, y acojan a las personas que realmente están necesitadas. Y lo peor es la comunión del actual Ayuntamiento (PSC+CIU) con estas entidades para distraer sus obligaciones, por puro protagonismo, dar legitimidad y aborricar a esas gentes en la caridad cristiana , especialmente a los más jóvenes. La solución no está en la caridad (peces), la solución está en darles cañas para pescar a las gentes que realmente tienen necesidad. No seamos hipócritas.

  • Pingback: La campanya Ni Un Plat Buit! supera els 1.500 kg d’aliments recollits | Viu Molins de Rei()