David Berlanga, Oscar Quesada i Joan Moreno aconsegueixen medalla al Campionat de Catalunya d’atletisme

Diferents atletes de l’Associació Esportiva Molins de Rei participen en el Campionat de Catalunya aconseguint medalles. 

Quesada durant una de les curses // Federació Catalana d'Atletisme

Quesada durant una de les curses // Federació Catalana d’Atletisme

Bona collita de l’Associació Esportiva Molins de Rei en el Campionat de Catalunya d’atletisme. David Berlanga ha aconseguit una medalla de bronze en salt de llargada en categoria promesa i Oscar Quesada també ha finalitzat en tercera posició en salt d’alçada júnior.

A més, Quesada ha marcat un nou rècord del club absolut amb un salt d’1,94 metres. Molt de futur. Amb aquest salt, el jove molinenc s’assegura la seva participació en el Campionat d’Espanya que es disputarà el 19 i 20 de març a Sabadell. No ha estat l’únic rècord de Quesada, que participant en categoria absoluta tot i ser júnior ha aconseguit un altre record del club en 60 metres tanques amb un temps de 8,88 segons. El molinenc ha hagut de superar tanques més altes de les que li pertoquen per la seva edat.

Moreno al podi // Federació Catalana d'Atletisme

Moreno al podi // Federació Catalana d’Atletisme

En categoria juvenil, Joan Moreno ha fet quart als 200 metres lliures, cinquè en salt de llargada i 6è en 60 metres tanques. Arnau Artés ha finalitzat cinquè en la final dels 800 metres lliures. Moreno i Artés viatjaran a Salamanca per participar, també, en el Campionat d’Espanya.

Moreno, bronze en heptatló

Però Moreno també és heptatleta. El molinenc ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya d’heptatló en pista coberta que s’ha disputat a Sabadell. Amb 4.197 punts, Moreno ha superat el record del club, classificant-se també en aquesta disciplina pel Campionat d’Espanya.