La permanència del Cèltic Bàsquet Molins passa pel Poliesportiu Municipal

El Cèltic Bàsquet Molins compleix les expectatives lluitant per la salvació directe en la seva primera temporada a Copa Catalunya. “Els partits a casa són clau”, diu l’entrenador, Jesús Fernández. 

Jesús Fernández donant instruccions en l'últim partit contra el Claror // Jose Polo

Jesús Fernández donant instruccions en l’últim partit contra el Claror // David Polo

Després d’un inici de curs complicat, el Cèltic Bàsquet Molins es troba immers en la lluita per aconseguir la permanència directe – sense haver de jugar playout – en la seva primera temporada a Copa Catalunya. “Passem per un bon moment, és cert que si mires la classificació estem patint, però som un equip nouvingut a la categoria, els nois ho donen tot, i penso que tampoc se’ns pot exigir més”, afirma l’entrenador, Jesús Fernández, a Viu Molins de Rei.

Amb nou victòries i dotze derrotes, l’equip és onzè en la classificació, ocupant l’última plaça que obliga a jugar-se-la en la promoció de descens. Pujar només un esglaó més significaria la permanència directe, objectiu de la temporada. En aquest context, assegurar els partits com a locals al Poliesportiu Municipal pot esdevenir el factor diferencial per aconseguir l’èxit. “Tenim un partit més a casa perquè en la primera volta vam jugar un més fora i, si tenim la capacitat d’aconseguir tots els partits a casa, que serà molt difícil, penso que es pot dir que estaríem salvats amb 14 victòries”, sentència el tècnic. En l’últim partit es va guanyar a casa, 65-50 contra el Claror Sagrada Família.

Així doncs, el suport del públic per convertir la pista molinenca en un fortí és més que important. En una competició on alguns equips es poden permetre el luxe de, fins i tot, incorporar jugadors americans, el Molins lluita amb les seves armes: intensitat, defensa, solidaritat i treball. L’equip va de menys a més, habituant-se al nou nivell dels contraris. “El final de temporada serà apoteòsic”, preveu Fernández. Al jove equip que l’any passat va aconseguir un ascens històric està posant tot de la seva part.

El partit contra el Claror, en imatges

Fotos de David Polo