ERC proposa la creació d’un servei a domicili pel Mercat Municipal

S’aprova una moció d’ERC que proposa la creació d’un servei a domicili pels clients del Mercat Municipal. La moció dicta que es contractin “persones amb dificultats específiques” per trobar feina. 

El Mercat Municipal una tarda de desembre // Jose Polo

Imatge del Mercat Municipal // Arxiu — Jose Polo

Fins al moment el Mercat Municipal de Molins de Rei no disposa de servei a domicili. Però la situació pot canviar després de l’aprovació d’una moció presentada per ERC en el passat ple municipal del mes de febrer. La proposta, presentada pel regidor Eduard Suárez, insta l’Ajuntament a, “conjuntament amb els paradistes del mercat”, posar en funcionament un “projecte de servei a domicili del Mercat Municipal”.

A més, el text aprovat per totes les formacions polítiques amb l’única abstenció de Ciudadans, aposta perquè en “el marc de la creació dels plans d’ocupació municipals” les persones contractades per realitzar aquest servei siguin “amb dificultats específiques per trobar feina” i posa com a exemple els aturats “amb discapacitats”. Tanmateix, es demana al consistori que “cedeixi a aquestes persones, empresa o associació” una “parada al Mercat Municipal” per facilitar poder realitzar el projecte.

Reviu el debat al ple municipal

Recomanacions personalitzades