El Mallolis reflexiona sobre la pressió estètica amb una obra de teatre fòrum

L’Espai Autogestionat Mallolis ha organitzat la representació de l’obra de teatre fòrum Tupidas per reflexionar sobre la pressió de la imatge i l’estètica en la societat. L’acte estava dins el marc d’un cicle sobre l’amor. 

Instant de l'obra de teatre foro al local // Mallolis

Instant de l’obra de teatre foro al local // Mallolis

En un acte programat per fer-se a l’aire lliure però que va haver de fer-se a l’interior del local, l’Espai Autogestionat Mallolis ha portat a Molins de Rei la representació de l’obra de teatre fòrum Tupidas, del grup Xixateatre.

L’obra reflexiona sobre les diferents pressions que s’exerceixen al voltant de l’estètica i la imatge personal, tant la interna com l’externa com també la que exerceix la societat i, fins i tot, l’entorn més pròxim a cada persona. Ho ha fet amb la participació del públic, seguint la fórmula del teatre fòrum, creant una situació interpretada i diferents escenaris i reflexions a partir de les intervencions dels assistents, que han aturat la representació quan ha fet falta. D’aquesta manera s’ha generat debat i s’ha pogut reflexionar amb més profunditat sobre la temàtica proposada.

Una vintena de persones segons l’organització han assistit a la representació i després han gaudit d’un vemouth popular. L’acte ha estat organitzat dins del marc d’un cicle sobre l’amor que el Mallolis ha organitzat durant el mes de febrer i que ha aportat debat sobre temes com la cultura de la monogàmia o les relacions entre l’amor i el patriarcat.

Recomanacions personalitzades