Un CFS Molins 99 poc afinat acusa les baixes i cau contra l’Alheña

CFS Molins 99 4-5 Alheña Sant Josep. Els molinencs, marcats per les absències, no fan un bon partit i cauen contra els de l’Hospitalet de Llobregat. “Esperem recuperar efectius”, diu el president, Josep Canals. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Sergi Areny es retira lesionat durant el partit // Jose Polo

Sergi Areny es retira lesionat durant el partit // Jose Polo

En un partit gris i marcat per les múltiples baixes que patia, el Club Futbol Sala Molins 99 va caure contra l’Alheña, equip que l’ha avançat en la classificació de Tercera Nacional (4-5). No van estar afinats els de Chema Redondo, que van veure penalitzats de forma inapel·lable els seus errors i només durant l’inici i el final del matx van dominar la situació. Insuficient per superar un rival que va llegir millor el joc.

“Teníem molts jugadors tocats i hem intentat dosificar però això és Tercera Nacional i quan vas una marxa per sota al final pesa”, assegura a Viu Molins de Rei Josep Canals, president del club i integrant del cos tècnic del primer equip. “Amb totes les dificultats que teníem, crec que la valoració del partit no ha de ser del tot negativa”, opina. Certament, a Canals (fisioterapeuta) se li acumula la feina a la infermeria. Totes les línies, començant des de la porteria, s’han vist afectades per una allau de lesions que dificulta molt les coses.

El gol inicial de Sergi Areny (1-0) va ser un miratge. Als locals no els va faltar actitud i es van esforçar però tot i això es van veure superats. Eren els visitants els que tenien la batuta. Renato empataria a mitjans de la primera part i, abans del descans, Josep Macarron feia l’1 a 2 aprofitant amb velocitat una pèrdua de pilota. Abans Víctor González, que defensava la porteria molinenca davant l’absència de Víctor Sanmartín havia aturat unes quantes. La seva actuació va ser una de les notes positives de la jornada.

Chema Redondo donant instruccions des de la banqueta // Jose Polo

Chema Redondo donant instruccions des de la banqueta // Jose Polo

Després del descans homes com el capità Óscar González no van disposar de minuts per culpa de les molèsties. També es va lesionar Sergi Areny. Tot un cúmul de situacions complicades que marquen el potencial d’un equip. Una jugada individual de Sergio Medina significaria l’1 a 3 i, ja amb el Molins 99 jugant de cinc, Raúl Díaz marcava l’1 a 4 sense porter. Abans de ser substituït, Areny, insistent, marcaria el 2 a 4 però ràpidament els visitants tornaven a fer més gran la distància amb un altre gol de Díaz (2 a 5).

Durant els últims minuts el Molins 99 va estrènyer i, de fet, gairebé aconsegueix l’empat. Iván Rodríguez retallava la distància amb un xut amb l’esquerra (3 a 5) i llavors els locals van apoderar-se del control del partit. Fins i tot van gaudir d’ocasions de gol però el premi del 4 a 5 va arribar pocs segons abans del final. El gol d’Àlex Sánchez Ajo s’aconseguia massa tard i els tres punts s’escapaven de la Sínia.

L’equip jugarà a la pista de l’AECS de l’Hospitalet la pròxima jornada. “És un rival dur i una pista complicada”, assegura Canals, qui espera, però, recuperar diferents efectius. L’última derrota es pot comprendre donada la situació momentània però també hauria de ser un toc d’atenció. Fa sis partits que l’equip no guanya a la Sínia i s’han de millorar els números com a local si es volen superar els registres de l’any passat.

Recomanacions personalitzades