El preu del servei de biomassa baixa en un 6%

El ple municipal aprova per unanimitat disminuir el preu de la biomassa al barri de la Granja en un 6%. La proposta ha estat de Veolia, empresa adjudicatària del servei. 

Detall de biomassa // Veolia

Detall de biomassa // Veolia

El servei d’aigua calenta i calefacció mitjançant una energia renovable, la biomassa, baixa de preu. Durant el passat ple municipal del mes de gener s’ha aprovat, per unanimitat entre totes les formacions polítiques, una rebaixa del 6% del cost del servei que es presta al barri de la Granja de Molins de Rei.

Aquesta rebaixa ha estat proposada per la nova empresa adjudicatària del servei, Veolia. Tot i la unanimitat de l’acord, el partit majoritari de l’oposició, la CUP, ha mostrat certs dubtes. Des d’aquesta formació s’ha alertat d’algunes clàusules “poc clares” del contracte amb l’empresa. A més, el partit liderat per Roger Castillo aposta per la gestió directe del servei a través de Molins Energia com a empresa pública.

Recomanacions personalitzades