El termini per fer aportacions al PAM s’amplia fins el 29 de febrer

L’Ajuntament ha decidit ampliar el termini perquè els ciutadans puguin fer propostes al PAM fins a finals del mes de febrer. 

Xavi Paz i Joan Ramon Casals durant la presentació del procés participatiu del PAM 2015-2019 // Marc Pidelaserra

Xavi Paz i Joan Ramon Casals durant la presentació del procés participatiu del PAM 2015-2019 // Marc Pidelaserra

Després de recollir més d’un centenar de propostes, l’Ajuntament de Molins de Rei ha decidit ampliar el termini per poder fer aportacions al Pla d’Actuació Municipal (PAM), que després de ser inexistent en la primera legislatura de la sociovergència s’ha obert a la participació ciutadana en la segona.

La nova data límit és el 29 de febrer. Al mes de desembre es va anunciar que el termini acabaria el 15 de febrer. Segons el govern municipal format per CDC i PSC aquest canvi de criteri es produeix atenent “les sol·licituds rebudes per part d’alguns consells de participació i entitats”.

Les aportacions ciutadanes passaran pel filtre del govern i les que siguin factibles de portar a terme s’incorporaran al PAM. El document final serà votat per totes les formacions polítiques al ple municipal.

Recomanacions personalitzades