La Federació Obrera ja té el seu propi mata-segells

Correos ha creat un mata-segells amb una estampació especial: una imatge de la Federació Obrera. Estarà disponible de forma permanent a l’oficina de Molins de Rei. 

Matasegell turístic - Molins de ReiEl valor històric, arquitectònic i cultural de la Federació Obrera ha fet que Correos esculli l’emblemàtic edifici de Molins de Rei per dedicar-li un mata-segells propi.

L’estampa de la Federació Obrera ja és disponible de forma permanent a l’oficina de Correos del municipi perquè clients, turistes i filatèlics la puguin utilitzar en els seus enviaments. Al mata-segells apareix la imatge de la façana del centre cultural, el nom de la població i la data d’enviament.

Correos ha emès enguany un total de 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de tot Catalunya amb la intenció de col·laborar amb la promoció turística i fer difusió de llocs i monuments emblemàtics.

Recomanacions personalitzades