Homenatge de l’ANC Molins de Rei a Muriel Casals

Els membres de la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana han fet un minut de silenci i han col·locat una cinta negra a l’estelada de la plaça de la Llibertat amb motiu de la mort de l’expresidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals. 

Imatge del minut de silenci a la plaça de la Llibertat // ANC

Imatge del minut de silenci a la plaça de la Llibertat // ANC

Desenes de persones, en la seva majoria membres de Molins per la Independència – ANC, han fet un minut de silenci a la plaça de la Llibertat diumenge 14 de febrer. El motiu, retre un homenatge a l’expresidenta d’Òmnium Cultural i diputada al Parlament de Catalunya, Muriel Casals, morta recentment al veure’s implicada en un accident amb una bicicleta.

A més de fer aquest emotiu minut de silenci, s’ha col·locat una cinta negra a la bandera estelada que està col·locada en aquest punt de Molins de Rei. El símbol independentista estarà, doncs, de dol per la pèrdua de Casals.

 

Recomanacions personalitzades