Olga Romero i Sílvia Chacón guanyen la primera volta del Campionat de França

Les dues gimnastes del Club Gimnàs Molins de Rei han participat amb èxit en el Campionat de França, on han guanyat la primera volta i s’han classificat per a la segona fase. 

Club Gimbas Molins de Rei febrer 2016 (3)

Les molinenques triomfant a França // Club Gimnàs Molins de Rei

Representant el club francés Cym Flip Beaucaire Tarascon, les molinenques Olga Romero i Sílvia Chacón han guanyat la primera fase del Campionat de França, disputada el cap de setmana de la 165a Fira de la Candelera. En pujar a la primera posició del podi, les dues integrants del Club Gimnàs Molins de Rei s’han assegurat el passi a la segona fase de la competició.

A més, tant Romero com Chacón han estat convocades per la Federació Catalana per tal de participar en una sessió de captació de talents però com totes dues han estat a França no han pogut participar.

Inici Copa Catalana

D’altra banda, ja ha començat la primera fase de la Copa Catalana en categories Promogym i Inigym. Les més petites s’han esforçat per mostrar tot allò que han après en els entrenaments per primera vegada, realitzant una bona competició. Irene Neiro ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria P3B i la segona posició en un aparell, les paral·leles asimètriques. A més, Elisa Alcoverro ha sigut tercera en salt i Fiona Serra primera en barra. Per equips s’ha aconseguit una cinquena i una vuitena posició.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades