El CFS Molins 99 posa contra les cordes al líder

CN Molins 99 1-2 CN Sabadell. Els molinencs no poden contra el líder de Tercera Nacional. Després d’una primera part dolenta, els de Chema Redondo disposen de diverses oportunitats al final del matx. 

PATROCINI CRÓNIQUES

Victori va ser l'autor del gol del CFS Molins 99 // Jose Polo

Victori va ser l’autor del gol del CFS Molins 99 // Jose Polo

Un CFS Molins 99 amb moltes baixes va donar la cara en la visita del líder de Tercera Nacional, el Club Natació Sabadell, al Poliesportiu de la Sínia. Els sabadellencs, també amb diversos jugadors no disponibles, van dominar durant la primera part però, en la segona, es van veure contra les cordes davant d’un Molins que va merèixer l’empat.

No va ser un partit espectacular però sí força intens. Els visitants van acumular diverses oportunitats aturades per Víctor Sammartín durant el primer temps però en una acció on van combinar bé Jacinto Aranda van fer l’1 a 0. Els locals, que es van esforçar en tot moment, aconseguien l’empat gràcies a una bona jugada d’estratègia. El capità Oscar González dibuixava una gran passada i una de les promeses del futsal molinenc, Albert Victori, rematava al segon pal (1-1).

El Molins no estava còmode en el partit i abans de la mitja part, després d’una pèrdua de pilota, el Sabadell organitzava una contra per fer l’un a dos amb un gol de Ferran Rosino.

Després del descans el Molins va millorar, fent que el Sabadell no desplegués el seu joc en cap moment. La circulació de pilota era un problema per part dels dos equips, que es van veure amb dificultats per combinar i crear ocasions de gol.

Oscar González, capità del CFS Molins 99, durant el partit // Jose Polo

Oscar González, capità del CFS Molins 99, durant el partit // Jose Polo

En aquest context, si algú es va apropar a la porteria rival amb més contundència va ser el CFS Molins 99. Tant és així que en els últims segons, ja jugant de cinc, una bona acció col·lectiva va acabar a les botes d’Ivan Rodríguez que va estar a punt d’aconseguir el gol. Una extraordinària aturada del porter rival ho va impedir. Tampoc van ajudar els àrbitres, que no va xiular un penal que va semblar clar a favor dels locals.

Deixant al marge la lliga, el pròxim compromís del Molins 99 és a la Copa Catalunya i contra tot un 2aB, el L’Hospitalet Bellsport. Els molinencs sortiran a totes contra un rival d’una categoria superior.

Redondo: “Les errades ens penalitzen en excés”

Ambiciós, l’entrenador del CFS Molins 99 fa una lectura negativa del partit perquè “volíem els tres punts i no els hem aconseguit”, segons va afirmar a Viu Molins de Rei. El tècnic valora positivament l’esforç dels seus jugadors però adverteix que es van cometre “errades que sabem que no es poden fer contra un rival d’aquestes característiques”, referint-se a algunes pèrdues de pilota, deixar espais en el centre de la pista o entrar de cop als rivals. “Les errades ens penalitzen en excés”, sentència Redondo.

Recomanacions personalitzades