Cal Manyet innova amb la inauguració d’un nou establiment

Un dels establiments per excel·lència del sector carni de Molins de Rei, Cal Manyet, obre un nou establiment al passeig del Terraplè i promou la innovació, la modernització la millora del tracte amb el client carnisser i xarcuter. 

Cal Manyet Molins de Rei gener 2016 (30)Gran pas endavant d’una de les botigues amb més història de Molins de Rei, Cal Manyet. Després de gairebé 100 anys d’experiència, la carnisseria i xarcuteria ha obert un nou i espectacular establiment al passeig del Terraplè número 2. És un local de 227 metres quadrats que ofereix un taulell més ampli i més espai pels clients, que guanyen en comoditat. En aquesta línia, també incorpora innovacions en els sistemes de pagament com les “cash logy” i una cava de formatges, iniciativa pionera procedent de països com França o Anglaterra. A més, també s’integra un espai amb taules per pintar i una paret reconvertida en pissarra perquè els petits puguin interactuar i deixar anar la seva imaginació. Amb tot, Cal Manyet busca garantir una millorada experiència de compra als seus clients basada en la comoditat i l’atenció personal. 

D’altra banda, el nou local permet disposar d’un obrador més gran i equipat que permetrà als treballadors tenir un espai adient per la innovació amb l’objectiu de seguir sorprenent els seus clients. A més, també es podrà mantenir la gran varietat de productes d’elaboració pròpia de la qual Cal Manyet ja disposa actualment. Com no podia ser d’una altra manera, es continuarà mantenint i promovent els productes estrella com la botifarra i les seves variants de gustos: bolets, poma caramel·litzada i foia, ceba i emmental o espinacs a la catalana, entre altres.

 

Recomanacions personalitzades

  5 comments for “Cal Manyet innova amb la inauguració d’un nou establiment

 1. dclosa
  11/02/2016 at 19:41

  A pesar de que los precios están un 100 % ( el doble) de los de Area Guissona, y de no disponer en el mostrador de etiquetas de precios , ni descriptivos del producto, ni su procedencia, que te obliga a decir : “Deme de eso y cóbreme lo que quiera el quilo “, hay que reconocer que en cal Manyet la butifarra negra ( 9,5 €/kg) es de las mejores, a granel, tanto la fina como la gruesa, que se pueden encontrar en Molins de Rei. . La Elisa la tiene a 10,5 € /kg y no es tan buena

 2. dclosa
  12/02/2016 at 0:07

  A pesar de que no tienen precios marcados en sus productos, hay que destacar que su butifarra negra, tanto la fina o como la gorda ( 9,5 €/kg) es la mejores que he probado en Molins de Rei , Elisa con (10,5 €/kg) es más reseca y no tiene la misma textura. La del Area Guissona cuyo precio de (4 €/kg) es el justo, dado los componentes que suele llevar este tipo de butifarras (gasa, carne de perol, cortezas y sangre) es incomestible.

 3. dclosa
  12/02/2016 at 10:33

  Enhorabona ! , Enacara que els mitjans locals controlin la llibertat d’expresió, Fan una botifarra negra molt bona

 4. dclosa
  16/02/2016 at 18:38

  Noticia de pago , No se admiten comentarios, Todo está blindado , Quien paga manda y a la mierda la libertad de expresión y de opinión. , Viva Franco ! , Viva el PP !

  • dclosa
   17/02/2016 at 8:25

   Vengo a referirme a mis anteriores escritos de opinión y que Viu molins sistemáticamente me ha borrado, Decía, que dicho establecimiento apenas si tiene precios de sus productos y descriptivos de procedencia de los mismos, y que son el 100 % más caros que en Area Guissona, a pesar de ello, la mejor butifarra negra de Molins de Rei es la suya, aún que excesivamente cara (9,5 €/kg) si tenemos en cuenta sus componentes (cortezas, papada, sangre,…). La de la Elisa es más cara ( 10,5 €/kg) y no és tan buena. La del Area Guissona cuyo precio es el razonable justo (4,5 €/kg) es totalmente incomible.

Comments are closed.