Els infants de l’escola Sant Miquel dominen en els premis del concurs de dibuix

El 22è concurs de dibuix Josep Maria Madorell ha tingut una els infants de l’escola Manyanet Molins (Sant Miquel) com a protagonistes perquè han aconseguit una bona quantitat de premis. 

Progress

Joan Ramon Casals i Marina Massos, guanyador del primer premi de la categoria dels grans // Marc Pidelaserra

Joan Ramon Casals i Marina Massos, guanyadora del primer premi de la categoria dels grans // Marc Pidelaserra

Enguany el reconeixement a la creativitat pictòrica dels nens i nenes de Molins de Rei ha quedat concentrada en una escola en particular. Es tracta de l’escola Manyanet Molins (Sant Miquel), que ha acumulat bona part dels premis repartits en la 22 edició del concurs de dibuix Josep Maria Madorell.

En la categoria d’edats compreses entre els 4 i 5 anys, el primer premiat ha estat la Mireia Martínez, que ja va guanyar el tercer premi l’any passat, de l’escola Sant Miquel. En segona posició ha quedat Pelayo Saló, alumne de l’escola Josep Maria Madorell, i al tercer lloc el dibuix guardonat ha estat el de Laia Pérez, de l’escola Sant Miquel. Els infants no s’han estat d’obrir els regals dels premis a l’escenari, davant dels polítics que els hi lliuraven.

L’escola Estel ha estat la guanyadora de la categoria d’infants dels 6 als 8 anys. L’alumna Maria Àvila ha guanyat el primer premi de la categoria, per davant Gina Tudela de l’Escola Palau i Judith Rueda de l’Escola Alzina.

Pel que fa als dibuixos de la categoria dels més grans, que recull obres de nens i nenes entre els 9 i els 12 anys, la guanyadora ha estat Marina Massos, premiada també l’any passat, de l’escola Sant Miquel. Mina Badosa, de l’escola La Sínia, ha aconseguit la tercera plaça. L’alumna Anna Marín de la l’Escola Estel ha quedat en segon lloc.

Puigdemont entrega el premi de votació popular a Cristina Valero // Marc Pidelaserra

Puigdemont entrega el premi de votació popular a Cristina Valero // Marc Pidelaserra

I el premi de votació popular ha caigut a mans d’una altra repetidora de premi. En aquest cas l’ha guanyat Cristina Valero, de l’escola Sant Miquel, que ja va ser premiada l’any també. Tres dels alumnes premiats de l’escola ja van rebre premi l’any passat, el que demostra el seu art en el dibuix i que continuen progressant. Cristina Valero, a més, ha obtingut el seu premi de les mans del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que ha visitat la 165a Fira de la Candelera.

[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades