Miquel Iceta exigeix al Govern que no hi hagi més retallades en ensenyament

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, visita la Fira de la Candelera i es solidaritza amb la reivindicació de la comunitat educativa per evitar el tancament de línies de P3 a Molins de Rei i al Baix Llobregat.

Iceta i Xavi Paz es fan una fotografia a stand PSC // Marc Pidelaserra

Iceta i Xavi Paz es fan una fotografia a stand PSC // Marc Pidelaserra

El primer polític que ha visitat la Fira de la Candelera dissabte sis ha estat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que s’ha acostat a l’stand de l’agrupació local de Molins de Rei a saludar a la militància i atendre als mitjans de comunicació.

En clau local, Iceta ha rebutjat de totes totes la proposta del departament d’Ensenyament de tancar diverses línies de P3 de la comarca, fet que podria afectar a alguna de les 9 línies que hi ha ara mateix a Molins de Rei. “Exigirem al govern que no es produexin aquestes retallades i que hi hagi un diàleg molt fluïd amb els ajuntaments i la comunitat educativa per mirar que si es produeixen no tinguin una afectació més gran del compte“, ha declarat Iceta, a pregunta de Viu Molins de Rei.

Però el tema estrella ha estat el procés de negociació en el PSOE i Podemos i C’s per formar govern a Madrid. “Estem en un procés emocionant, tots els ciutadans hem d’agrair Pedro Sánchez que hagi entomat l’encàrrec que li va fer el Rei” ha explicat el primer secretari socialista, que també ha declarat que veu la negociació “amb optimisme“.

Miquel Iceta fullejant l'anuari Viu Molins de Rei 2015 // Ainoa García

Miquel Iceta fullejant l’anuari Viu Molins de Rei 2015 // Ainoa García

[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades