El concurs de Tast de Vins corona als mateixos reis de l’any passat

José Cano i Rafa Blanco han tornat a guanyar el concurs de Tast de Vins de la 165a Fira de la Candelera. La parella de Terrassa ha estat la que més encerts ha tingut en el tast a cegues i s’enduen el premi cap a l’agrupació enològica La Terrassa del Vi, d’on en són membres.

Forn del Pont

Els guanyadors del concurs de tast de vins durant la competició - Marc Pidelaserra

Els guanyadors del concurs de tast de vins durant la competició // Marc Pidelaserra

La competició del Tast de Vins per parelles té a una parella de Terrassa com a dominadora. José Cano i Rafa Blanco han tornat a vèncer en aquesta competició de tast a cegues, que s’organitza a la Fira de Vins dins del Fira de la Candelera. Els concursants han tastat tres vins: el negre Casa Vella d’Espiells (cabernet sauvignon i merlot) de la DO Penedès, el Morlanda (garnatxa i macabeu) de la DO Priorat, i el Jean Leon (cabernet sauvignon i cabernet franc) de DO Penedès. Però la parella egarenca no ha tingut rival. En segon lloc han quedat una parella de molinencs i en tercer una parella de barcelonins. Tots els guanyadors han rebut un val per anar a sopar a tres restaurants de Molins de Rei.

La DO Alella és la que millor marida amb la coradella

Enguany la denominació d’origen d’Alella ha estat la convidada a la Fira de Vins, i també s’ha escollit el millor vi que marida amb el plat típic de la fira, la coradella. El vi guanyador ha estat el Syrah 2013 del Celler Bouquet d’A. És un vi ecològic, cultivat en vinyes de variants de mar i muntanya, de la varietat syrah. És considerat un vi molt intens, fet que casa amb la perfecció amb la contundència del plat típic molinenc.

Foto de família dels guanyadors del concurs de tast de vins // Marc Pidelaserra

Foto de família dels guanyadors del concurs de tast de vins // Marc Pidelaserra

[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *