Carme Forcadell assegura que la Candelera és un exemple de “perseverança”

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha posat la fira com a exemple “d’esforç i perseverança” i diu que és el “que li cal a Catalunya”. També ha ironitzat sobre el comportament dels dos diputats molinencs a la cambra catalana durant la seva visita a la Fira de la Candelera. 

Carme Forcadell llegint l'anuari Viu Molins de Rei 2015 // Marc Pidelaserra

Carme Forcadell llegint l’anuari Viu Molins de Rei 2015 // Marc Pidelaserra

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha assegurat durant la seva visita a la Fira de la Candelera que els municipis són “el planter del futur del país que volem construir”. Agafant com a referència el cartell de la fira on apareix un arbre amb les seves arrels, ha dit que “Molins té moltes associacions i entitats que defensen el país ben arrelades i per tant és un bon planter“. Per la presidenta del Parlament, el fet que la Fira de la Candelera hagi arribat a la 165a edició és “una demostració de perseverança, d’esforç i de lluita. “Com a país n’hem d’aprendre molt de la Fira“, ha sentenciat.

Casals i Botran es porten bé al Parlament

A més, Forcadell ha assegurat que està satisfeta amb el comportament a la cambra dels dos diputats molinencs, Albert Botran i Joan Ramon Casals. D’aquesta manera ha fet broma durant la seva visita a la fira on ha explicat que tan Casals com Botran, de la mateixa manera que la resta de diputats, tenen un “comportament modèlic“.
[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades