Carme Forcadell assegura que la Candelera és un exemple de “perseverança”

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha posat la fira com a exemple “d’esforç i perseverança” i diu que és el “que li cal a Catalunya”. També ha ironitzat sobre el comportament dels dos diputats molinencs a la cambra catalana durant la seva visita a la Fira de la Candelera. 

Carme Forcadell llegint l'anuari Viu Molins de Rei 2015 // Marc Pidelaserra

Carme Forcadell llegint l’anuari Viu Molins de Rei 2015 // Marc Pidelaserra

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha assegurat durant la seva visita a la Fira de la Candelera que els municipis són “el planter del futur del país que volem construir”. Agafant com a referència el cartell de la fira on apareix un arbre amb les seves arrels, ha dit que “Molins té moltes associacions i entitats que defensen el país ben arrelades i per tant és un bon planter“. Per la presidenta del Parlament, el fet que la Fira de la Candelera hagi arribat a la 165a edició és “una demostració de perseverança, d’esforç i de lluita. “Com a país n’hem d’aprendre molt de la Fira“, ha sentenciat.

Casals i Botran es porten bé al Parlament

A més, Forcadell ha assegurat que està satisfeta amb el comportament a la cambra dels dos diputats molinencs, Albert Botran i Joan Ramon Casals. D’aquesta manera ha fet broma durant la seva visita a la fira on ha explicat que tan Casals com Botran, de la mateixa manera que la resta de diputats, tenen un “comportament modèlic“.

Fira Fira Fira Fira Fira Fira Fira Fira Fira Fira Fira