Innovar per no morir

Albert Riba protagonitza la conferencia empresarial de la Fira de la Candelera. L’emprenedor adverteix que les empreses tenen la necessitat de reinventar-se per no morir.

unnamed

Albert Riba durant la xerrada // Jose Polo

Albert Riba durant la xerrada // Jose Polo

La Sala d’Actes  l’hotel IBIS de Molins de Rei es va omplir d’empresaris locals per escoltar Albert Riba, protagonista de la conferència empresarial de la 165a Fira de la Candelera.

“A vegades els empresaris no us adoneu de les senyals que poden provocar una crisi en l’empresa”, va assegurar davant d’un públic interessat. Segons el col·laborador de mitjans de comunicació com RAC1 o RNE, s’han de dedicar esforços a pensar en “com treballes” i no només en “treballar”. En aquest sentit Riba va destacar la importància d’”innovar per no quedar-se enrere” i així “sobreviure” al pas del temps. “Les empreses són com les persones, neixen creixen es reprodueixen i moren però, si innoven, poden arribar a reproduir-se totes les vegades que vulguin”, va sentenciar el mediàtic emprenedor.

Focalitzar

D’altra banda, Riba va assenyalar un altre dels vicis o errades més clàssiques dels empresaris: “volen fer tantes coses que no poden arribar a tot arreu”, va assegurar. Segon ell tothom amb una empresa ha d’aprendre a “focalitzar” dedicant-se a allò que li sigui més productiu.

Durant l’acte, on hi havia diferents regidors i autoritats locals, l’alcalde de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), va assegurar que Molins de Rei és el municipi de l’àrea metropolitana amb més “supervivència de les noves empreses” i que això “no era casualitat”. Tot i això, el tancament i nova obertura de nous comerços és molt habitual, sobretot a l’ametlla comercial situada al centre.
[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades