Batecs guanya el concurs de coradella en el seu debut

El restaurant situat al passeig del Terraplè aconsegueix guanyar el concurs de coradella de la 165a Fira de la Candelera per fer un plat “ben lligat”. “Es necessita paciència”, adverteix el cuiner.

Cesc Cuines

Els responsables de Batecs amb el regidor Antón Pedrola // Jose Polo

Els responsables de Batecs amb el regidor Antón Pedrola // Jose Polo

Arribar i moldre. El nou restaurant del passeig del Terraplè obert fa uns mesos i que es presentava per primera vegada, Batecs, ha guanyat el concurs de coradella de la 165a Fira de la Candelera.

El jurat, del qual la periodista de Tv3, Tana Collados, molt interessada en tot el relacionat amb La Candelera, formava part, ha destacat que la coradella del Batecs estava “ben lligada” i amb un sabor “ben aconseguit”.

El cuiner del restaurant, Salva Vieta, ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei que el secret per aconseguir una bona coradella és “la picada final” i “la paciència”. Al Batecs, a més del plat fet amb menuts, es dediquen a fer una cuina “de temporada i mercat” amb un estil basat en “donar-li una volta als plats de sempre”. “També tenim bona bodega, imprescindible per acompanyar una coradella i qualsevol plat”, sentència Vieta, feliç d’haver aconseguit la victòria.

Enguany la categoria innovació ha quedat deserta en presentar-se només un restaurant a aquesta modalitat.

El jurat del concurs a Batecs // Jose Polo

El jurat del concurs a Batecs // Jose Polo

[sam id=”53″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades