Molins de Rei estrena un aparcament de bicicletes a la plaça de l’Estació

Dos anys després que l’Ajuntament formalitzés la petició, finalment l’Àrea Metropolitana ha instal·lat un aparcament Bicibox a la plaça de l’Estació. Consta de catorze places per aparcar-hi bicicletes de manera totalment gratuïta. 

L'alcalde Joan Ramon Casals durant la presentació del Bicibox // Marc Pidelaserra

L’alcalde Joan Ramon Casals, el president de l’AMB, Antoni Poveda i el regidor Pep Puiggarí durant la presentació del Bicibox // Marc Pidelaserra

Des d’avui els veïns de Molins de Rei que es desplacen amb bicicleta fins a l’estació de RENFE tenen un nou servei d’aparcament. Es tracta del Bicibox, un sistema que funciona en diversos municipis de l’Àrea Metropolitana i que permet guardar la bicicleta de manera segura durant un màxim de 72 hores seguides. El Bicibox que s’ha instal·lat a la plaça de l’Estació té 14 places i per poder-lo fer servir s’ha de sol·licitar una targeta a través de la seva web. Amb aquesta targeta es pot fer servir qualsevol estació de Bicibox de qualsevol municipi.

El servei de Bicibox és present a catorze municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb 150 estacions i té 5.500 persones abonades, trenta de les quals són veïns de Molins de Rei que estan donats d’alta i el fan servir en altres municipis. El regidor de mobilitat, Miguel Zaragoza (PSC), ha confirmat que s’estudiarà l’ús del servei d’aparcament per veure si es pot ampliar a altres punts de la ciutat. De fet, si ja hi ha trenta persones de Molins que en són usuàries sense fins ara tenir aparcament el municipi, és bastant probable que el servei quedi sobrepassat.

Recomanacions personalitzades