Comencen les obres de la nova Oficina d’Atenció Ciutadana del Pati del Palau

La nova OAC, que se situarà al Pati del Palau, centralitzarà tota l’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Molins de Rei. Serà inaugurada en l’entorn del pròxim Sant Jordi i té un pressupost de 163.000 euros. 

La nova oficina estarà situada al davant del Pati del Palau // Jose Polo

La nova oficina estarà situada al davant del Pati del Palau // Jose Polo

Qualsevol tràmit o gestió que un ciutadà hagi de resoldre amb l’Ajuntament serà gestionada en un únic punt, la nova Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), que se situarà al davant del Pati del Palau, just a sota dels pisos per a gent gran del carrer Rubió i Ors. S’evitarà d’aquesta manera haver d’anar a un lloc o a un altre depenent de l’àrea amb la qual s’hagi de parlar, situació que a vegades genera certa confusió. També es posarà fi a les incòmodes cues a la planta baixa de l’Ajuntament de Molins de Rei.

“L’edifici de l’Ajuntament té problemes de desnivells i no és l’espai correcte per atendre les persones”, ha assegurat en roda de premsa l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), justificant una inversió total de 163.000 euros aproximadament. La nova OAC, que s’inaugurarà al voltant del pròxim Sant Jordi, serà un lloc “molt més amable” situat “davant d’un espai emblemàtic per aquest govern”, el Pati del Palau. “Modern, molt lluminós, ampli, a peu pla del carrer de Baix i amb una sala d’espera còmode pensada per les famílies”, així defineix el nou espai Xavi Paz (PSC), primer tinent d’alcalde. “Millorarà l’atenció al ciutadà”, remata el socialista. El projecte és la culminació de la modernització dels tràmits municipals iniciada durant la passada legislatura, on la digitalització i les accions fetes per internet han guanyat importància.

Feia sis anys que el local on se situarà era propietat del consistori. El que no queda clar és quins serà l’ús de l’espai que s’allibera de l’actual edifici de l’Ajuntament. “No acaba d’estar definit”, reconeix el mateix alcalde. “Tenim tres necessitats: un espai per un dels partits polítics de l’oposició, sales de reunions i re-ubicar serveis interns”, explica Casals.

 

 

Recomanacions personalitzades