El CE Molins de Rei reneix

El nou CE Molins de Rei, que agrupa l’handbol i l’hoquei de Molins de Rei, es presenta en societat. L’entitat transmet energies renovades el dia de la presentació. 

Imatge general de la presentació del CE Molins de Rei // Jose Polo

Imatge general de la presentació del CE Molins de Rei // Jose Polo

El CE Molins de Rei ha tornat a néixer. Després de la separació de les seccions i la dimissió del president durant 15 anys, Paco Vidal, l’entitat que ara agrupa l’handbol i l’hoquei molinencs s’ha tornat a presentar en societat.

Ho va fer d’una manera força força espectacular, millorant les presentacions fetes fins ara amb un bon sistema d’il·luminació, una bomba de fum i, fins i tot, la inconfusible veu de l’actor Lluís Posada com a speaker. L’entitat va transmetre energies renovades en un acte on tots els equips van anar desfilant un a un.

El nou president de club és Albert Palet, un home amb coneixements en fiscalitat i organització, condicions més que importants amb la nova legalitat de les entitats esportives. Durant el seu discurs, Palet va posar èmfasi en aconseguir un club que “eduqui en valor” amb l’“esforç de tots” per aconseguir l’“èxit més enllà dels resultats”. Palet també va tenir paraules d’agraïment pels anys de dedicació de Vidal al capdavant del club.

Albert Palet, no president del CE Molins de Rei // Jose Polo

Albert Palet, no president del CE Molins de Rei // Jose Polo

L’acte va comptar amb l’assistència del president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, el regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC) i l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). Entre l’handbol i l’hoquei, al voltant de 300 esportistes formen part del CE Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades