Empat amb regust de victòria del CFS Molins 99 contra el segon classificat

CFS Molins 99 4-4 Lo Cargol Lleida. Els de Molins de Rei van posar contra les cordes al segon de Tercera Nacional, que es va veure sorprès a la Sínia. 

PATROCINI CRÓNIQUES

La Sinia Blues animant l'equip // Jose Polo

La Sinia Blues animant l’equip // Jose Polo

Els jugadors del Club Futbol Sala Molins 99 són com una taronja a mig esprémer, tenen molt més suc del que han mostrat en la primera part de la temporada. A poc a poc, Chema Redondo, l’entrenador que s’estrena enguany, va trobant la forma de fer-los rendir al màxim nivell. La setmana passada van aconseguir una victòria fora de casa i aquesta van empatar al Poliesportiu de la Sínia contra un autèntic equipàs, el Lo Cargol Lleida, segon de la Tercera Nacional de futbol sala. L’equip ha començat l’any pel bon camí i tot fa pensar que aniran en línia ascendent. 

Contra el Lleida van haver-hi dues parts diferenciades, la primera amb domini local i la segona amb domini visitant. L’inici del matx va ser pel Molins i Ramon Correa va fer l’1 a 0 amb un xut amb la seva cama menys bona, la dreta. Aprofitant que els de la Terra Ferma no s’acabaven de situar sobre la pista Sergi Areny, sempre voluntariós, va fer una demostració de força robant una pilota en el centre del camp i, amb una bona conducció, plantar-se al davant del porter visitant, que les va aturar de tots colors. Buscant el pal llarg amb l’interior va aconseguir el 2 a 0.

Semblava que la situació estava controlada però els visitants es van refer immediatament després del gol d’Areny. Robert Peña feia el 2 a 1 amb un xut des de la llarga distància després d’una pèrdua de pilota. El partit es va igualar i encara ho va fer més abans de la mitja part, quan Sergio Martínez aconseguia igualar l’electrònic aprofitant una segona pèrdua en camp propi per organitzar una bona contra (2 a 2). El Molins marxava al descans amb la sensació que havia dominat.

Sergi Areny en un instant del matx // Jose Polo

Sergi Areny en un instant del matx // Jose Polo

Lo Cargol Lleida va ser un equip diferent al segon temps. Les seves individualitats van començar a brillar i van passar a dominar. Cristian Pulido feia el 2 a 3 aprofitant una bona combinació. Una segona paret servia per fer el 2 a 4 d’Edgar Sánchez. Al Molins se li complicava molt el partit. Va ser en aquell moment quan els molinencs van treure el seu orgull. Jugant de cinc van posar nerviosos els lleidatans. Àlex Sánchez Ajo, qui actuava de porter jugador, va fer el 3 a 4 en una bona jugada d’estratègia.

Quedava temps quan la parella arbitral, que tot i no ser decisiva va anar castigant en excés al Molins fent una mala actuació, van expulsar un jugador visitant. Amb superioritat numèrica el Molins 99 va tancar al Lleida al darrere. Va costar molt fer el gol de l’empat perquè els locals van tenir alguna precipitació quan ho tenien tot de cara però, finalment, Ivan Rodríguez va aparèixer al segon pal per fer l’empat a 4. Festa a la Sínia. Quan es va tornar al cinc contra cinc el Lleida va estavellar una pilota al pal just abans de finalitzar el matx però el marcador no es va moure. Tots dos equips van signar unes taules justes pel que es va veure sobre la pista en un partit d’on el Molins, capaç de complicar-li molt la vida als segons, va sortir reforçat.

Recomanacions personalitzades