Foj retalla distàncies amb el líder superant el fesh-fesh

Fantàstica etapa de Xavi Foj, que es queda a només 21 minuts de la primera posició de la categoria de cotxes de sèrie. 

Xavi Foj durant l'etapa 11 // Foj Motorsport Coopertires

Xavi Foj durant l’etapa 11 // Foj Motorsport Coopertires

No és cap entelèquia, Xavi Foj té possibilitats de guanyar el Dakar 2016 en la categoria de cotxes de sèrie. El molinenc ha retallat molta distància en l’onzena etapa entre La Rioja i San Juan i se situa a només 21 minuts del primer classificat i favorit al títol, Nicolas Gibon, a dues jornades pel final de la cursa. Mèrit increïble el del molinenc, amb un cotxe i unes infraestructures menys dotades econòmicament parlant. Una vegada més, la perícia de Foj arriba on no ho fan els diners.

“La zona de fesh-fesh ha estat el caos que ens esperem”, ha assegurat Foj després d’acabar la jornada. A més, abans dels cotxes havien passat els camions, cosa que encara ha afegit més dificultat al recorregut. Gibon, i altres, han perdut temps. “Estem contents, aconseguir una posició en el podi en aquesta edició de luxe seria un gran èxit per a nosaltres”, reconeix el pilot de Foj Motorsport Coopertires. La victòria, però, pot arribar a la pròxima errada de Gibon. El francès haurà de lluitar contra els nervis.

Recomanacions personalitzades