Xavi Foj escala al podi superant les dunes de Fiambalà

L’equip Foj Motorsport Coopertires es col·loca tercer a la categoria de cotxes de sèrie després d’una dura jornada dakariana. 

Foj superant una duna // Foj Motorsport Coopertires

Foj superant una duna // Foj Motorsport Coopertires

Les dunes de Fiambalà són un dels elements més representatius i durs del Dakar des que aquesta històrica cursa es realitza al Amèrica Llatina. Diferents pilots han patit problemes al seu pas per aquest punt, que coincidia amb la jornada 10 de la competició. Això ha permès l’equip Foj Motorsport Coopertires escalar una posició en la categoria T2, dedicada als cotxes de sèrie, per col·locar-se tercer.

“Ha estat una etapa molt dura en la qual hem vist molta gent amb problemes”, ha declarat Xavi Foj un cop finalitzada la jornada. No ha estat el cas de Nicolas Gibon, el favorit al títol, que ha pujat de la tercera a la primera posició i torna a tenir tot de cara per guanyar aquest Dakar. “Queden tres dies i demà hi ha fesh-fesh”, alerta Foj, qui en aquesta edició sembla que tornarà a pujar al podi. Menys de 30 minuts el separen del segon tot i que la primera plaça sembla inaccessible. Un dels rivals del molinenc en la lluita per les tres primeres posicions, Seaidan, ha quedat pràcticament descartat.

 

Recomanacions personalitzades