Un ferit crític és traslladat en helicòpter després de ser atropellat a l’autopista

Un conductor d’un camió ha estat atropellat quan es trobava fora del seu vehicle avariat a l’autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei. El ferit, en estat crític, ha hagut de ser traslladat a l’hospital en helicòpter. 

Imatges cedides per Roger Tuset
L'helicòpter arribant als llocs dels fets // cedida per la lectora Mireia Bernes

L’helicòpter arribant als llocs dels fets // cedida per la lectora Mireia Bernes

Eren dos quarts de tres del migdia del divendres 8 de gener quan el soroll de les ambulàncies ha cridat l’atenció dels veïns el barri del Canal i els seus voltants. Encara més curiosos s’han alertat quan han vist aterrar un helicòpter d’emergències a la B-23, en una zona pròxima al Parc del Baix Llobregat. El motiu: un accident de trànsit amb un ferit crític, que ha hagut de ser evacuat fins a l’hospital amb rapidesa.

Segons ha informat l’ACN, el ferit és el conductor d’un camió que ha estat atropellat quan es trobava a l’exterior del seu vehicle, que s’havia avariat a l’autopista. A més de les ambulàncies i l’helicòpter, també els Bombers i els Mossos d’Esquadra s’han traslladat fins al lloc dels fets.

Recomanacions personalitzades