Xavi Foj salva els mobles gràcies a un miner

L’equip Foj Motorsport Coopertires reventa una roda en un riu i perd 20 minuts respecte els seus rivals. L’ajut d’un miner, clau per continuar en cursa. 

Foj durant la cinquena etapa // Foj Motorsport Cooperatires

Foj durant la cinquena etapa // Foj Motorsport Cooperatires

El Dakar ja ha entrat a Bolivia i Xavi Foj ha patit el primer problema seriós de la competició. Foj ha rebentat una roda del seu Toyota en un riu sec. “El gat no funcionava i no sabíem com arreglar la situació però afortunadament un miner de la zona ens ha deixat el de la seva pickup i, tot i que era molt curt, Nacho ha pogut solucionar la situació”, ha explicat l’arquitecte en finalitzar l’etapa, on ha perdut més de vint minuts.

Més enllà d’aquest accident, Foj i Santamaría han superat entre San Salvador i Uyuni una etapa clàssica del Dakar, amb molta sorra, pedres i pistes de tota mena. Només ha faltat posar a prova la navegació dels pilots, faceta on es mouen molt bé. Amb tot, la diferència entre Foj i el primer classificat de la cursa, Nicolas Gibon, ja supera els 60 minuts.

Recomanacions personalitzades