Xavi Foj comença una nova aventura al Dakar tornant a la T2

El pilot molinenc Xavi Foj supera l’etapa pròleg del Dakar 2016 sense problemes. Foj torna a la categoria de cotxes de sèrie en l’edició d’enguany. 

Foj i el seu equip durant la sortida del Dakar a Buenos Aires // Foj Motorsport

Foj i el seu equip durant la sortida del Dakar a Buenos Aires // Foj Motorsport

Sense problemes en l’etapa pròleg pel pilot més experimentat de tot el Dakar. El molinenc Xavi Foj ha superat el recorregut d’una etapa que només ha servit per escalfar els motors. La jornada entre Buenos Aires i Rosario, confeccionada pel gaudi dels aficionats locals, no ha tingut “gaire història”, segons explica l’equip Foj Motorsport. “Hem decidit no assumir riscos el primer dia”, diuen des de l’Argentina.

Després de 24 edicions del Dakar participant de forma consecutiva, enguany Foj torna a la categoria que li ha portat més alegries, la T2, dedicada als cotxes de sèrie. El seu Toyota Land Cruiser, més enllà dels pneumàtics Coopertires i alguns canvis de seguretat, no té modificacions respecte el que es pot trobar en els concessionaris Toyota. El molinenc, acompanyat de Nacho Santamaría com a copilot, aspira al títol de la T2 que ja ha aconseguit en dues ocasions. Els seus principals rivals seran els pilots d’Autobody, l’equip oficial Toyota, amb un pressupost molt més gran gràcies a la inversió de la marca japonesa.

Recomanacions personalitzades