El nedador Sergio Lloret és campió de Catalunya de 50 braça

Sergio Lloret, del Club Natació Molins de Rei, s’ha proclamat campió de Catalunya dels 50 metres braça.

Sergio Lloret en la primera posició del podi // CN Molins de Rei

Sergio Lloret en la primera posició del podi // CN Molins de Rei

Èxit nedador absolut del Club Natació Molins de Rei Sergi Lloret al proclamar-se campió de Catalunya de 50 metres braça. Amb un temps de 29.20, Lloret s’ha imposat en el campionat disputat a les instal·lacions del Club Natació Terrassa.

Natural de Barcelona, Lloret, que també és entrenador del club molinenc, ja havia mostrat un gran estat de forma en les rondes preliminars. Tot i tenir una bona trajectòria com a professional de la natació, aquest és el segon or de Lloret en la seva carrera esportiva.

Recomanacions personalitzades