Detenen un altre lladre intentant robar a Les Conserves

Detingut un presumpte lladre quan intentava robar en el barri de Les Conserves. Un veí ha alertat la policia quan ha vist una persona escalant per la paret. Divendres 18 ja es van detenir dos delinqüents més a la mateixa zona. 

Imatge del dispositiu policial // cedida per la revista El Llaç

Imatge del dispositiu policial // cedida per la revista El Llaç

Tercera persona detinguda al barri de Les Conserves de Molins de Rei en només quatre dies. Segons informa la revista El Llaç, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut un presumpte lladre a primera hora de la tarda del dimarts 22 de desembre.

La detenció ha estat possible gràcies a un veí que ha alertat la policia després de veure una persona escalant una paret per intentar entrar en un pis. Ràpidament els cossos de seguretat s’han presentat en el lloc dels fets i, després d’una espectacular persecució pels carrers de la zona, una agent de la Guàrdia Urbana molinenca ha pogut reduir el delinqüent. El detingut era veí de Badalona i de nacionalitat marroquina.

Múltiples detencions

És la tercera detenció en quatre dies a la mateixa zona després de les dues produïdes divendres 18 quan dos lladres van intentar robar en un pis d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Segons expliquen els Mossos, el control policial sobre aquest barri de Molins de Rei s’ha hagut d’incrementar durant les darreres setmanes arran de diversos robatoris.

 

Recomanacions personalitzades