Detenen dos lladres quan intentaven robar a casa d’un agent de la Guàrdia Urbana

Dues persones han estat detingudes al barri de Les Conserves quan intentaven robar en el pis d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. L’agent, que els ha enxampat a casa seva, ha fet la primera detenció i la segona persona ha estat detinguda per la Guàrdia Urbana molinenca. Els lladres podrien tenir relació amb altres delictes perpetrats a Molins de Rei. 

La Guàrdia Urbana de proximitat ja patrulla pels carrers // Ajuntament de Molins de Rei

Dos agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

Volien tornar-ho a fer, però en aquesta ocasió es van equivocar de casa. Poc abans de les 20 hores del passat divendres 18 de desembre dues persones van ser detingudes al carrer Santa Llúcia del barri de Les Conserves de Molins de Rei. Estaven a punt d’entrar a robar a un pis però, sorpresa per a ells, un dels inquilins era agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona i els va enxampar.

El mateix agent que treballa a la capital catalana va reduir un dels delinqüents. El segon va ser detingut minuts després per la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. Tots dos eren majors d’edat, de nacionalitat argentina i xilena, i han passat a disposició judicial. La policia sospita que els detinguts tenen relació amb altres robatoris succeïts darrerament en habitatges del municipi.

Recomanacions personalitzades