Fonollosa (Democràcia i Llibertat) defensa que “la desconnexió” també serà positiva pel Baix Llobregat

L’alcalde de Martorell i número 11 de Democràcia i Llibertat a les eleccions generals, Xavier Fonollosa, visita Molins de Rei per defensar que cal anar a Madrid a “negociar els termes” d’una “desconnexió d’Espanya” que també serà “bona pel Baix Llobregat”.

Fonollosa durant la seva intervenció a la seu de CDC Molins de Rei // Jose Polo

Fonollosa durant la seva intervenció a la seu de CDC Molins de Rei // Jose Polo

Segon i últim acte de Democràcia i Llibertat, la nova marca de Convergència, en la campanya electoral més freda dels últims temps a Molins de Rei. Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i número 11 de la llista ‘convergent’ al Congrés dels Diputats, ha visitat la seu de l’agrupació local de CDC. Rodejat de militants i simpatitzants, entre els quals es trobava el seu amic i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat els motius pels quals la formació ha decidit presentar-se a les eleccions espanyoles.

“Hem d’anar a Madrid a negociar els termes de la desconnexió amb Espanya i hem de tenir la màxima força possible”, ha assegurat Fonollosa. Una independència que, segons ha explicat a Viu Molins de Rei minuts abans de la conferència, també serà positiva pel Baix Llobregat en tant que la comarca “no és aliena al país”. 

El candidat comarcal de la formació nacionalista ha assegurat que el govern espanyol té greuges amb el Baix Llobregat. “La falta d’inversió en infraestructures es veu de forma molt evident”, ha sentenciat Fonollosa, qui ha posat el túnel de Vallirana o els enllaços ferroviaris del Prat cap al port de Barcelona pendents de fer com a exemples. “Necessitem un estat que ens defensi i no que ens vagi en contra i per això hem de crear un de nou”, ha argumentat el convergent.

Sobre la situació política actual, Fonollosa s’ha mostrat optimista sobre les possibilitats que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord per investir un president i fer un govern de la Generalitat. Tot i això, ha admès que algú “hauria de mirar-se l’ideari polític de la CUP” perquè encara que “puguin fer certa gràcia” són “ocupes” i ha advertit que els cupaires tenen països com “Cuba o Veneçuela” com a referència. 

Recomanacions personalitzades