Fonollosa (Democràcia i Llibertat) defensa que “la desconnexió” també serà positiva pel Baix Llobregat

L’alcalde de Martorell i número 11 de Democràcia i Llibertat a les eleccions generals, Xavier Fonollosa, visita Molins de Rei per defensar que cal anar a Madrid a “negociar els termes” d’una “desconnexió d’Espanya” que també serà “bona pel Baix Llobregat”.

Fonollosa durant la seva intervenció a la seu de CDC Molins de Rei // Jose Polo

Fonollosa durant la seva intervenció a la seu de CDC Molins de Rei // Jose Polo

Segon i últim acte de Democràcia i Llibertat, la nova marca de Convergència, en la campanya electoral més freda dels últims temps a Molins de Rei. Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i número 11 de la llista ‘convergent’ al Congrés dels Diputats, ha visitat la seu de l’agrupació local de CDC. Rodejat de militants i simpatitzants, entre els quals es trobava el seu amic i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat els motius pels quals la formació ha decidit presentar-se a les eleccions espanyoles.

“Hem d’anar a Madrid a negociar els termes de la desconnexió amb Espanya i hem de tenir la màxima força possible”, ha assegurat Fonollosa. Una independència que, segons ha explicat a Viu Molins de Rei minuts abans de la conferència, també serà positiva pel Baix Llobregat en tant que la comarca “no és aliena al país”. 

El candidat comarcal de la formació nacionalista ha assegurat que el govern espanyol té greuges amb el Baix Llobregat. “La falta d’inversió en infraestructures es veu de forma molt evident”, ha sentenciat Fonollosa, qui ha posat el túnel de Vallirana o els enllaços ferroviaris del Prat cap al port de Barcelona pendents de fer com a exemples. “Necessitem un estat que ens defensi i no que ens vagi en contra i per això hem de crear un de nou”, ha argumentat el convergent.

Sobre la situació política actual, Fonollosa s’ha mostrat optimista sobre les possibilitats que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord per investir un president i fer un govern de la Generalitat. Tot i això, ha admès que algú “hauria de mirar-se l’ideari polític de la CUP” perquè encara que “puguin fer certa gràcia” són “ocupes” i ha advertit que els cupaires tenen països com “Cuba o Veneçuela” com a referència. 

  • dclosa

    El Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i número 11 de la llista ‘convergent’ al Congrés dels Diputats d’Espanya , i el seu amic i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, diputat nro 15 CIU al Parlament de Catalunya, deben darse prisa en su duplicidad de cargos y pluriempleos , ya que a DiLl así como los de Unió les quedan cuatro dias , Unos y otros llevan la mochilla demasiado llena (los Pujol, Pallerols, las prótesis caducadas Traber, etc etc ) de corrupción y tal como le decía Sánchez a Rajoy no son “decentes” , Mal nos irá si son esos los que tienen que han d’anar a Madrid a negociar els termes de la desconnexió amb Espanya. A parte de lo que ha assegurat Fonollosa. de que el govern espanyol té greuges amb el Baix Llobregat. : “La falta d’inversió en infraestructures com el túnel de Vallirana, els enllaços ferroviaris del Prat cap al port de Barcelona per els turistes dels creuers, etc, se habria de incluir la el no funcinamiento de las farolas instaladas en la A-2 con falta de seguridad , para jodernos más la marrana a los catalanes, Un Estat que ens defensi i no que ens vagi en contra.
    Di Ll no está en condiciones morales ni éticas de dar consejos ya que su vieja política ha sido la causante de tanta repulsión de que la CUP no arribin a un acord per investir un president corrupte i fer un govern de la Generalitat. DiLl , PP, PSOE , ERC son tots uns “ocupes” tanto a nivel local como nacional, que lo único que persiguen son el reparto de sueldos y poltronas. Aquí en Molins de Rei tenemos un claro ejemplo , igual que el gobierno español, de ir en contra a lo que realmente importa a la ciudadania como és lo del IBI 2016, y su aprobación en el pleno de las ordenanzas en contra de la
    injusticia, de la prepoténcia y del absolutismo del actual equipo gobierno municipal formado por la coalición única para potronas y sueldos de (DiLl + PSOE) , por lo que no es justo, ni de sentido común y en derecho en que se nos baje el 18 % en el recibo del IBI, que paradoxalmente, la ciudadanía, sufriremos en 2016 una subida del 1,3% a pesar de la bajada en un 18% de los valores catastrales reconocido por la Hacienda Española ( Sr. Montoro, el mismísimo demonio para los catalanes) de nuestras viviendas.