Adéu al cap de colla dels castells de set de gamma alta

Salva Prat deixa de ser el cap de colla dels Matossers de Molins de Rei després d’una temporada històrica. Serà substituït per David Fernández Ochoa.

D'esquerra a dreta:

D’esquerra a dreta: David Ferández, Yolanda Ferández i Salva Prat // Matosser de Molins de Rei

Després de l’Assemblea Anual Ordinària la colla castellera de Molins de Rei, els Matossers, ha decidit fer un canvi en el seu cap de colla. Després de la renuncia de qui ha ostenta aquest càrrec durant les temporades 2013, 2014 i 2015, Salva Prat serà substituït per David Fernández Ochoa, l’únic candidat que s’ha presentat.

Prat ha valorat la temporada 2015 com “excel·lent”. I és que l’últim curs ha estat històric per a la colla molinenca perquè ha suposat la irrupció en els castells de set de gamma alta. Precisament, s’han descarregat tres 3 de 7 amb agulla i el 4 de 7 amb agulla en una ocasió. Mai els Matossers havien arribat tan amunt. A més, s’ha recuperat la categoria de Colla de 7.

“Tres anys de moltíssima feina passen factura i prefereixo que agafi el càrrec algú amb més ganes i energia. Aquest equip de tècnica hem posat el nostre granet de sorra per fer d’aquesta la millor temporada de la història i tot i que hem baixat de la locomotora, només serà per posar-nos al vagó de darrere i ajudar en tot el que calgui al nou cap de colla i el seu equip”, ha explicat Prat davant dels seus companys.

David Fernández, l’antic president, nou cap de colla

Qui va ser president entre 2008 i 2014, David Fernández Ochoa, serà el nou cap de colla de Matossers. El seu projecte es basa en dos objectius principals: consolidar la línea ascendent i mantenir el màxim de gent de la colla cohesionada. “És un equip qualitativament fort i ple d’energia però encara petit”, ha assegurat Fernández definint el nou equip tècnic, que conserva una part dels membres que hi havia fins ara però també incorpora de nous.

Per la seva banda, Yolanda Fernández, actual presidenta de Matossers, ha valorat molt positivament una temporada històrica. Els Matossers han canviat de seu social, translladant-se al Passatge de la Pau, molt a prop de la Federació Obrera, on assagen. “Hem iniciat aquest gran projecte del local i encara queda molta feina per acondicionar-lo”, ha declarat Fernández il·lusionada.

 

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *